Over droogbloemenboeket

Dit zijn wij!

Wij van Droogbloemenboeket zijn dit avontuur met acht vrienden aangegaan. We hebben onze krachten gebundeld, alle disciplines, kennis en creativiteit zijn bij elkaar gebracht en dat heeft gemaakt waar we nu staan. Een eigen webshop met supergave en mooie producten. Wij worden zelf ontzettend blij van het assortiment wat we aanbieden, en dit willen wij graag met jullie delen!

Wat we doen

Allereerst is plezier in het werken met het product voor ons van groot belang, we staan voor handgemaakte producten, gemaakt met persoonlijke aandacht, creatieve ideeën en passie voor het eindproduct. We schikken de boeketten handmatig, daardoor kan het voorkomen dat er hele kleine verschillen in zitten, maar we doen ons best om jou het boeket te bezorgen die je besteld hebt.

Ons product voor jou

Natuurlijk vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk en kopen wij deze met zorg en aandacht in. Jouw beleving en tevredenheid zijn erg belangrijk voor ons. Er wordt daarom goed naar jouw wensen geluisterd en gestreefd naar een eindresultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn. En natuurlijk een glimlach op jouw gezicht bij het ontvangen van je bestelling!

Droogbloemenboeket Goed geplukt

Duurzaamheid

Droogbloemen zijn tijdloos en trendy. Duurzaamheid en een zo klein mogelijke footprint hebben we hoog in het vaandel staan. We nemen je graag mee in wat dit voor ons betekent. Duurzaamheid en kwaliteit gaan veel verder dan enkel het product. Een zeer belangrijke factor rondom de duurzaamheid binnen droogbloemenboeket is dat droogbloemen veel langer kunnen blijven staan dan verse bloemen. Zorg en aandacht verlengen de levensduur van onze boeketten enorm, ze staan bij de juiste verzorging minimaal maanden maar vaak wel enkele jaren. Veel minder belastend en door de lange levensduur een kleinere footprint. Droogbloemen zijn dus een bewuste en duurzame keuze!

Verpakkingsmaterialen

Ook de verpakkingsmaterialen willen we zo duurzaam mogelijk vormgeven en versturen. Zo werken we met onbedrukte kartonnen dozen en met papieren tape. De binnenzijde van de dozen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en de buitenzijde van kraft. Verder versturen we alle producten uit het assortiment van Droogbloemboeket met zo min mogelijk ‘lucht’.

Aanbod

Ons aanbod stemmen we af op de actuele trends en verschillende seizoenen. Of je nu jong of al wat ouder bent, onze (web)winkel is er voor iedereen! Met onze kleurrijke, warme en hoogwaardige boeketten is er altijd een mooi boeket wat bij jou past. Naast de boeketten hebben we mooie stolpen, vazen en andere accessoires waar de actuele trends en ontwikkelingen continue op afstemmen.

Kernwaarde

Bij Droogbloemenboeket staat duurzaamheid centraal. We zijn altijd opzoek naar innovatieve materialen waar we onze trendy en hoogwaardig handgemaakte boeketten mee kunnen samenstellen. Met deze pijlers en het maken van bewuste en doordachte keuzes dragen wij bij aan het verminderen van onze footprint. Van A tot Z dragen we zorg voor onze mooie planeet!

Veel verkochte producten

Volg ons op socialmedia:

Team Droogbloemenboeket